Δημιουργικό kit πρώτων βοηθειών

Ο καλοκαιρινός μαραθώνιος του in my closet  συνεχίζεται και έχω ολοκληρώσει και την 6η αποστολή,στην οποία έπρεπε να φτιάξω  ένα kit πρώτων βοηθειών για τη δημιουργικότητά μου εκτός σπιτιού. Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας αποκαλύψω ένα μυστικό. Στο μαραθώνιο αυτό δεν παίρνω μέρος μόνη μου άλλα έχω και ένα μικρό βοηθό, ένα μικρό ξωτικό εξήμισι χρονών, που ανυπομονεί και αυτό κάθε Παρασκευή να μάθει την νέα αποστολή και έχει δημιουργικές ιδέες, ανακατεύει τα πράγματά μου και με βοηθά σε ότι και να κάνω. Τώρα που δεν έχει και σχολείο έχουμε γίνει αυτοκολητάκια.

Μια αγαπημένη του παιδική σειρά με κινούμενα σχέδια είναι το Ζακ και Κουακ (από τις πιο ωραίες και δημιουργικές σειρές – ναι, το βλέπω και εγώ) Οι ήρωες πάντα κάτι κατασκευάζουν γιαυτό και έχουν ένα τσαντάκι με όλα τα απαραίτητα υλικά.

.κιρα

Το τσαντάκι της Κιρα.

Μόλις άκουσε  την αποστολή μου ζήτησε να φτιάξουμε ένα τέτοιο τσαντάκι που πάντα ήθελε.

Και ένα  τέτοιο τσαντάκι λοιπόν  φτιάξαμε.

IMG_20160717_070109

Ένα βαλιτσάκι που χωράει μικρά δημιουργικά βιβλία, πολλά χαρτιά, μολύβια, μαρκαδόρους, χρώματα, κόλλες, ψαλίδια και ένα σωρό άλλα πράγματα και που μπορεί να το παίρνει παντού. Δεν μοιάζει πολύ με της Κίρα αλλά το αποτέλεσμα του άρεσε και αυτό είναι που μετράει.

IMG_20160717_070949

 Το καλοκαίρι μας συνεχίζεται ζεστό και δημιουργικό,

και μπορούμε να φτιάχνουμε πράγματα όπου και να πάμε.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

6 thoughts on “Δημιουργικό kit πρώτων βοηθειών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.