Πολύχρωμα καραβάκια

Τελείωσε και η 8η αποστολή για τον καλοκαιρινό μαραθώνιο δημιουργικότητας και είμαι πολύ χαρούμενη που έχω καταφέρει να ολοκληρώσω μέχρι στιγμής όλες τις αποστολές και στην ώρα μου. Αυτή την εβδομάδα το mail έλεγε: Θέλω σε αυτήν την αποστολή να πάρεις νερομπογιές… να χρωματίσεις, να δροσίσεις και να μη γεμίσεις το χαρτί… να κάνεις κάτι με αυτό.. να το πάρεις να το πας μια βόλτα… και να το βγάλεις μια φωτογραφία. Τα πράγματα ήταν πολύ εύκολα για μας. Οι νερομπογιές είναι από τα πιο αγαπημένα μας υλικά γιατί στεγνώνουν γρήγορα, δεν λερώνουν και έχουν μια όμορφη διαφάνεια. Οι βόλτες στα πάρκα καθημερινή συνήθεια. Το μόνο πρόβλημα οι φωτογραφίες. Ξεχνώ να βγάλω και όταν βγάζω δεν είναι καλές. Έβγαλα όμως μερικές για να σας δείξω πως φτιάξαμε ένα mobile με πολύχρωμα καραβάκια.

Έκοψα τετράγωνα χαρτάκια από ένα σχολικό βιβλίο και με την βοήθεια του μικρού μου βοηθού τα μουσκέψαμε τα χρωματίσαμε τα πιτσιλίσαμε και από τις δύο πλευρές. Δεν ζωγραφίσαμε κάτι συγκεκριμένο,απλά παίξαμε με τα χρώματα και τα σχήματα και προσπαθήσαμε να μην γεμίσουμε όλο το χαρτί.

καραβακια1

Αφού στέγνωσαν πολύ καλά, τα διπλώσαμε με τον γνωστό (φαντάζομαι σε όλους) τρόπο και φτιάξαμε καραβάκια.καραβακια2

Τα κρεμάσαμε με σπάγκο και τα στολίσαμε με χρωματιστές χάντρες. Έτοιμο το mobile και για να είμαστε εντάξει με τους κανόνες το πήγαμε και μια βόλτα. Στην παραλία δεν μπορέσαμε να πάμε αλλά και  στο κοντινό παρκάκι καλά ήταν.

καραβακια3

Ακόμη διακοπές δεν πήγαμε αλλά με τις καλοκαιρινές κατασκευές μας δροσιζόμαστε και περνάμε καλά. Ελπίζω και σεις να περνάτε το ίδιο όμορφα.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

One thought on “Πολύχρωμα καραβάκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.